Zaloguj się Załóż konto
Oświetlenie w przedpokoju - jak dobrać odpowiednie lampy?
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dodany przez CrimsonDragon w Przedpokój i korytarz
Może więc właśnie ta możliwość transformacji poprzez zmiany w oświetleniu powinna skłonić nas do jeszcze głębszego zastanowienia się nad tym tematem? Czy rzeczywiście docieramy już do sedna znaczenia światła we wnętrzu czy pozostaje jeszcze wiele niewiadomych? Byłoby interesująco zgłebić tą kwestię dalej.
Odpowiedz
Zizy255 Senior Member
No fakt faktem ShadowKillerMaster to ciekawe spojrzenie na sprawe bo faktycznie to przez zmiane swiatla mozemy calkiem inaczej postrzegac dane pomieszczenie no wow: O chociaz moze troche za filozoficznie sie robi hehe ale fajnie poszerzac horyzonty myslowe tez przy okazji zmian we wnetrzach!
Odpowiedz
Tak właśnie - warto czasem spojrzeć na codzienne zagadnienia z innej perspektywy i otworzyć się na nowe możliwości aranżacyjne we własnym mieszkaniu czy domu. Ostatecznie to my decydujemy, jak chcemy czuć się we własnych czterech ścianach!
Odpowiedz
Jestem zachwycony tymi wszystkimi pomysłami dotyczącymi dobrania odpowiednich lamp do przedpokoju! Naprawdę inspirujące podejście do tematu sprawia, że chce mi się natychmiast ruszyć z realizacją własnego projektu aranżacyjnego! Dzięki za wszelkie rady!
Odpowiedz
VoltBud Senior Member
Rozumiem Twoje podekscytowanie ElectricViper2000 - planowanie aranżacji wnętrza może być naprawdę ekscytującym procesem pełnym kreatywności i możliwości personalizacji każdego pomieszczenia według własnych upodobań.
Odpowiedz
CrimsonDragon Member
Tak właśnie - każdy z nas ma swoje unikalne spojrzenie na design wnętrza i możliwości jego metamorfozy poprzez stosowne oświetlenie są praktycznie nieograniczone! Warto eksperymentować ze światłem oraz cieniami aby stworzyć idealną atmosfera w swoim domowym otoczeniu!
Odpowiedz
Skocz do: